Poročni video – investicija ali obžalovanje?

Poročni video investicija ali obžalovanje?

Poroka bo eden izmed najbolj pomembnih dni v vašem življenju. Mesece priprav in urejanja vas čaka do pomembnega dne in preden se zaveste, je že mimo. Na vsake toliko časa pogledate fotografije iz poročnega dne, da osvežite spomin na vse kar se je dogajalo. Veliko parov nam zaupa, da se bolj malo spominjajo same poroke, ker se vedno toliko stvari dogaja. Kaj pa če bi se lahko spomnili?

Poročni video da nekaj več sami poroki. V videu lahko vidimo par kako se pripravlja, nevesto ko se približuje ženinu do oltarja, goste kako plešejo na zabavi in kar je najbolj pomembno, vsi izgledajo bolj naravno kot na fotografijah. Skozi poročni video vidimo potek celotnega dne od začetka do konca.

Slišimo lahko nagovore, nazdravljanje in veselje, ki ga fotografija ne more zajeti. Si predstavljate, kako gledate odzive gostov med vašo zaobljubo in poljubom? Nasmehe na zabavi?

Fotografija zajame trenutek, medtem ko video zajame čas in tako (po)doživite dogajanje.

Vrednost poročnega videa je predvsem potovanje skozi čas. Z videom naredimo nemogoče in z odličnim poročnim videom podoživite enega najboljših dni vašega življenja. Čas se ustavi, vidite ljubljene kot so bili in še enkrat lahko občutite poročni dan, kot da ste spet tam. Zato vedno pravimo, da je poročni video čaroben.

Poročni video mi je pomemben zato, ker je posneta moja poroka in vem, da bo spomin na to vsak dan malce zbledel. Ko sva z možem pogledala video za najino drugo obletnico, sva bila res presenečena, koliko sva že pozabila!
Nina

Odličen poročni video vas bo odpeljal skozi čas, odprl vse čustvene pregrade in vas spomnil na tisti čudoviti dan skupaj z vsemi detajli, katere ste že pozabili. Drhtenje moža pred poroko, solze ob zaobljubi, sreča gostov ob poroki, veselje na zabavi in najbolj pomembno – neprecenljiv čas, ki ga preživite z družino. Vsa ta čustva bodo prišla nazaj, ko si boste ogledali svoj poročni video.

PREBERI  5 stvari katerih ne smete ponoviti pri poročnem videu

Mogoče ste pomislili, da ne bi radi naredili dodatnih stroškov z poroko, vendar bo vredno. Na koncu dobite neprecenljiv spomin na enega izmed najlepših dni v vašem življenju, katerega si boste lahko še velikokrat ogledali in podoživeli. Nekaj neverjetnega je, ko slišite znane glasove, vidite pričakovanje, lepoto neveste in presenečenje ženina, ko jo vidi.

Garantiramo vam lahko, da gre življenje hitro mimo hitreje, kot pričakujete. Z poročnim videom lahko pa lahko vaš najlepši dan spet doživite!

Vse bi dal, da bi imel video najine poroke. Zdaj ko so najini starši že pokojni, bi z veseljem pogledal posnetek vseh sorodnikov na ta dan.
Janez

Poročni video ne pomaga zadržati spomine na poseben dan samo udeležencem poroke, ampak si bodo lahko video ogledali tudi njihovi otroci in vnuki v prihodnosti.

Poročni video je življenjska investicija, katero si lahko ogledate čez 15 ali 20 let, lahko tudi video pokažete vašim otrokom, da vidijo, kako so njihovi starši izgledali na poročni dan. Tako bodo tudi vaši otroci in njihovi otroci občutili dogajanje vašega poročnega dne in slišali besede, katere ste izgovorili. Ogledali si ga boste lahko tudi z vašo boljšo polovico in se tako spomnili, zakaj ste se poročili in da je vredno vztrajati v skupnem življenju.

Spomini čez leta začnejo bledeti. V vašem poročnem videu, boste pa živeli za vedno.

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to Top